Οι «Συναντήσεις» της Χαρούλας Αλεξίου με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

(ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) Δυο ξεχωριστές εκπομπές του Λευτέρη Παπαδόπουλου με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου.

Οι «Συναντήσεις» του Λευτέρη Παπαδόπουλου


Μια από τις σημαντικότερες μουσικές εκπομπές που προβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην κρατική τηλεόραση και που, δυστυχώς, σήμερα απουσιάζουν αισθητά από το τηλεοπτικό «γίγνεσθαι», ήταν οι «Συναντήσεις» με παρουσιαστή τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Στη συγκεκριμένη σειρά εκπομπών, που προβλήθηκαν, περίπου, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, φιλοξενήθηκαν κάποια από τα σημαντικότερα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού, συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, αλλά και δισκογραφικοί παραγωγοί.
ALEXIOU PAPADOPOULOS1

Καλεσμένη η Χάρις Αλεξίου


Από αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η Χάρις Αλεξίου. Σε μια απολαυστική κουβέντα με τον «Πρόεδρο», η ερμηνεύτρια θυμήθηκε στιγμές από το ξεκίνημα της, τις συνεργασίες της και τη μεγάλη διαδρομή της στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα. Η εκπομπή διανθίστηκε από σημαντικές στιγμές από συναυλίες και videoclips της Χαρούλας Αλεξίου.

Η «συνάντηση» του Λευτέρη Παπαδόπουλου με την Χάρις Αλεξίου μεταδόθηκε σε δυο μέρη, που προβλήθηκαν στις 26 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου 2007. Η αρχισυνταξία ήταν του Νίκου Μωραΐτη, η σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και η διεύθυνση παραγωγής της Στέλλας Οικονόμου.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δυο εκπομπές.

Κεντρική Φωτογραφία: Η Χάρις Αλεξίου με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Χρήστο Νικολόπουλο στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!