Ο Σωκράτης Μάλαμας στο «Κοντραπούντο» (2003)

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Σωκράτη Μάλαμα...
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο «Κοντραπούντο» (2003) Φωτογραφία: Giannis Anthoulis
29/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα «Κοντραπούντο» με τον Σωκράτη Μάλαμα


Στα τέλη του 2002 ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσίασε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ένα» με 14 τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Άλκη Αλκαίου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Πηγής Καφετζοπούλου και δικούς του.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, αλλά και των επικείμενων εμφανίσεων του για δυο τριήμερα στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, τον Φεβρουάριο του 2003 ο Σωκράτης Μάλαμας εμφανίσθηκε στην εκπομπή «Κοντραπούντο» που παρουσίαζε στην ΕΤ 3 ο Γιάννης Τσολακίδης.

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στο «Μύλο». Εκτός από τη συνέντευξη ο Μάλαμας παρουσίασε ζωντανά κάποια από τα καινούργια, αλλά και κάποια παλαιότερα τραγούδια του, με τη συνοδεία της Κατερίνας Μακαβού στις δεύτερες φωνές. Έπαιξαν οι μουσικοί: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος (κιθάρες, μπουζούκι, μπαγλαμάς), Νίκος Δελαπόρτας (ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα), Δαμιανός Ντούντου (βιολί), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο), Νίκος Παραουλάκης (νέι) και Θάνος Μιχαηλίδης (ντραμς).

Η διεύθυνση παραγωγής της εκπομπής που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Δημήτρη Βέττα και η σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραθανάση.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!