Ο Μητροπάνος στην «Ακτή Πειραιώς» με Κορακάκη, Κανά, Μπάση

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) Ένα από τα ωραιότερα νυχτερινά προγράμματα της τελευταίας δεκαετίας.

«Τα αληθινά» του Μητροπάνου


«Τα αληθινά», όπως ήταν ο τίτλος του, ήταν ένα από τα σημαντικότερα νυχτερινά προγράμματα της τελευταίας δεκαετίας, που πραγματοποιήθηκε το χειμώνα 2005 - 2006 στην «Ακτή Πειραιώς» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μητροπάνο και συνοδοιπόρους του, τον Βαγγέλη Κορακάκη, την Μελίνα Κανά, τον Δημήτρη Μπάση και την Ασπασία Θεοφίλου.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το πρόγραμμα συναντήσαμε τον Βαγγέλη Κορακάκη, σε μια από τις ελάχιστες, ίσως στην μοναδική του παρουσία σε μεγάλη πίστα. Οι εμφανίσεις του σχήματος ξεκίνησαν τον Νοέμβρη του 2005, διακόπηκαν λόγω της πρώτης περιπέτειας της υγείας του Δημήτρη Μητροπάνου (για τα τελευταία χρόνια), και ξεκίνησαν ξανά τον Μάρτη του 2006, με τεράστια επιτυχία.

Έπαιξαν οι μουσικοί:


Η επιμέλεια του προγράμματος ήταν του Ηλία Μπενέτου και η ενορχήστρωση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη που έπαιξε κιθάρα. Έπαιξαν επίσης οι μουσικοί: Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), Γιώργος Κατσίκας (τύμπανα), Γιώργος Τζανέτος (κρουστά), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Ματί Παλαιολόγος (πλήκτρα), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Ανδρέας Τράπαλης (βιολί), Γιάννης Σινάνης & Στέλιος Γούτος (μπουζούκια). Μαζί με τον Βαγγέλη Κορακάκη, έπαιξε μπουζούκι ο Βασίλης Κορακάκης. Τον ήχο φρόντισαν ο Δημήτρης Ευαγγελάτος και ο Νίκος Παπαδανιήλ και τα φώτα ο Κώστας Τακτσίδης.

Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος μαγνητοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε λίγο καιρό μετά από το Mega σε σκηνοθεσία του Αργύριου Νικόλαου Απειρανθίτη και επιμέλεια της Έλενας Κατραβά.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!