Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης «μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά μες στο χειμώνα»

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Όταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, μαζί με την Ηρώ Σαΐα τραγουδούσαν μες στο χειμώνα για «αγιόκλημα και γιασεμιά».

Σαν σήμερα…


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το πρωινό της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2017, όταν έφευγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης

«Έχει γούστο» ο Λουκιανός…


Ανατρέχοντας στο αρχείο, έπεσα πάνω σε μια από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στις 25 Φεβρουαρίου 2008 στην εκπομπή «Έχει γούστο» που παρουσίαζε στη ΝΕΤ η Μπήλιω Τσουκαλά. Ο Λουκιανός παραβρέθηκε στην εκπομπή, με αφορμή τη συναυλία με τίτλο «Μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά μες στο χειμώνα», που θα λάβαινε χώρα στο «Παλλάς» στις 3 Μαρτίου 2008, με τη συμμετοχή του Δώρου Δημοσθένους και της Ηρώς Σαΐα, η οποία ήταν παρούσα στο studio του «Έχει γούστο».

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα απάνθισμα από τα γνωστότερα τραγούδια του Λουκιανού. Δεν όμως να μη σταθώ στην ξεχωριστή ερμηνεία της Ηρώς Σαΐα σε ένα από τα δύσκολα παραδοσιακά τραγούδια, που μιλά για κάποιας «Τριανταφυλλιάς τα φύλλα»…

Μαζί με τον Λουκιανό και την Ηρώ Σαΐα έπαιξαν ο Θεόδωρος Χατζής (μπουζούκι, κιθάρα), ο Γιάννης Καραγιάννης (μπάσο), ο Βασίλης Χατζηνικολάου (ακορντεόν) και ο Γιάννης Χατζής (τύμπανα).

H σκηνοθεσία της εκπομπής, που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Κώστα Διαμαντή.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates