Η Ελένη Βιτάλη στο «Γυάλινο»… 15 χρόνια πριν

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ) Συμμετέχουν: Λιζέτα Καλημέρη, Κώστας Παυλίδης, Νίκος Ξύδης και ο Γιάννης Βασιλόπουλος.

«Πάμε ν’ ανοίξουμε πανιά»


Ήταν 19 του Γενάρη του 2001 όταν η Ελένη Βιτάλη ξεκίνησε μια σειρά παραστάσεων στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», με τίτλο «Πάμε ν’ ανοίξουμε πανιά», που διήρκησαν μέχρι τον Μάρτη εκείνης της χρονιάς. Μαζί της, συμμετείχαν τραγουδώντας η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Παυλίδης και ο Νίκος Ξύδης.

Στη δεκαμελή ορχήστρα συμμετείχαν ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιάννης Βασιλόπουλος και οι: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος (μπουζούκι), Αστέρης Παπασταματάκης (πλήκτρα), Μάκης Γιούλης (ντραμς), Ζαχαρίας Μαραγκός (ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Γιαμπανάς (μπάσο), Tigran Sarkissian (πνευστά), Αλέξης Κώστας (κρουστά), Ορέστης Μουστίδης (κρουστά) και ο Μekhak Khachatryan (ακορντεόν). Οι ενορχηστρώσεις έγιναν από τους Kora Mikaelian και Tigran Sarkissian. Η επιμέλεια του προγράμματος ήταν της Ελένης Βιτάλη και του Βαγγέλη Ξύδη.

Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος που μεταδόθηκε από την ΕΤ 1, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Φασόη, λίγο καιρό μετά, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί…

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!