Να τι κρυβόταν πίσω από το αυγό με το ρεκόρ likes στο Instagram

Το μυστήριο αποκαλύφθηκε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαλύφθηκε το μυστήριο γύρω από τη φωτογραφία με το διάσημο αυγό του instagram με το ρεκόρ likes, που ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια και την μέχρι τότε πρώτη Κάιλι Τζένερ.  Η φωτογραφία αναρτήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, από έναν μυστήριο λογαριασμό που δεν είχε κάνει καμία άλλη ανάρτηση στο παρελθόν και δεν είχε καθόλου στοιχεία χρήστη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας υπήρχε μία πρόκληση για το κοινό το οποίο καλείτο να κάνει like για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των likes της Τζένερ με το μωρό της που είχε συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια likes.

Λίγο πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια, στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκαν πέντε ακόμα φωτογραφίες, που έδειχναν σταδιακά το αυγό να εμφανίζει ρωγμές στο τσόφλι. Η τελευταία φωτογραφία πριν την αποκάλυψη δείχνει το αυγό να έχει ράμματα.

Τελικά το αυγό αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέρος της διαφημιστικής καμπάνια μιας διαφήμισης για τη ψυχική υγεία της ΜΚΟ Mental Health America που εστιάζει στους κινδύνους που ελλοχεύουν από την υπερβολική πίεση που ασκούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους χρήστες τους.

«Γεια σας, είμαι το world_record_egg (ίσως να έχετε ακούσει για μένα)... Τελευταία έχω αρχίσει να σπάω. Η πίεση των social media με καταβάλλει», έγραψε το «αυγό», συμβουλεύοντας όσους αισθάνονται το ίδιο, να μιλήσουν με κάποιον ειδικό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!