Η συγγραφέας του «Πώς να σκοτώσετε τον άντρα σας»... σκότωσε τον άντρα της!

Κι όμως συνέβη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι, κάποτε έγραψε το δοκίμιο «Πώς να σκοτώσετε τον άντρα σας» και τελικά τον σκότωσε, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τις αρχές.

Με την κατηγορία της δολοφονίας του σεφ Ντάνιελ Μπρόφι, που βρέθηκε νεκρός στις 2 Ιουνίου, φυλακίστηκε πριν λίγες μέρες η συγγραφέας, έπειτα από τη σύλληψή της στις 5 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη μέρα του εντοπισμού της σωρού του συζύγου της, η Νάνσι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό «Για τους φίλους και την οικογένειά μου στο facebook, έχω μια θλιβερή είδηση να ανακοινώσω. Ο σύζυγός μου και ο καλύτερος φίλος μου, Chef Dan Brophy, σκοτώθηκε χθες το πρωί» και ζήτησε συγγνώμη που δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα γιατί ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά της ενώ και οι οικογένειες αδυνατούν να εξηγήσουν το πώς οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη.

Το δοκίμιο «Πώς να σκοτώσετε τον άντρα σας», στο οποίο περιέγραφε τα αγαπημένα της όπλα αλλά και κίνητρα για μία πιθανή δολοφονία, ήταν ανηρτημένο στο προσωπικό της ιστολόγιο και διεγράφη την ημέρα της δολοφονίας. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της «Η δολοφονία, το χάος και το gore μου αρέσουν, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύζυγός μου έχει μάθει να κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!