Το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς έρχεται στην Ελλάδα

Μια εναλλακτική επιλογή που απαντά στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο λανσάρισμα του Logic στην Ελλάδα προχωρά η JTI (Japan Tobacco International), ανεβάζοντας τον πήχη του ανταγωνισμού στην αγορά των καπνικών ειδών και ειδικά στην κατηγορία της νέας γενιάς τσιγάρων.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική πολυεθνική βιομηχανία, το Logic είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς και μια εναλλακτική επιλογή που απαντά στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της JTI Hellas, Edoardo Voletti, «με το λανσάρισμα του Logic η JTI εισέρχεται σε μια νέα εποχή έχοντας ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Με την δημοτικότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα να έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και με το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο να έχει πλέον, εδώ και λίγους μήνες, καθοριστεί, η προσθήκη ενός προϊόντος νέας γενιάς στο χαρτοφυλάκιό μας συνιστά την υλοποίηση, σε τοπικό επίπεδο, της παγκόσμιας στρατηγικής μας και ένα σημαντικό βήμα για εμάς».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η αξία της ελληνικής αγοράς των ηλεκτρονικών τσιγάρων (μόνο με τα υγρά, χωρίς τα θερμαινόμενα) το 2016 υπολογίζεται ότι ανήλθε στα 72 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι μέχρι το 2020 θα έχει διπλασιαστεί.

Στην ελληνική αγορά, όπως τονίζεται, κατανοώντας, μέσα από διαρκή έρευνα, τις ανάγκες των ενήλικων καπνιστών και ατμιστών, η JTI προχωρά στο λανσάρισμα δύο τύπων του νέου ηλεκτρονικού της τσιγάρου, το LOGIC Pro και το LOGIC LQD. Το LOGIC Pro είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Ο καταναλωτής επιλέγει την κάψουλα και απολαμβάνει την διαδικασία του ατμίσματος. Το LOGIC Pro είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο κλειστού συστήματος ατμίσματος με προγεμισμένες κάψουλες, υγρά παρασκευασμένα στην Ευρώπη.

Το LOGIC LQD είναι ένα ανοικτό σύστημα ατμίσματος.

Πηγή: Ναυτεμπορική, άρθρο της Λέττας Καλαμαρά

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!