To huge text status στο Facebook

Τα huge posts ήρθαν για να αλλάξουν το Facebook.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/11/2016
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει εμφανές σε όλους μας ότι σε κάποια posts στο Facebook η γραμματοσειρά είναι μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Τα εντυπωσιακά αυτά status εμφανίστηκαν από τον Ιούλιο αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αντιληπτά στην πλειοψηφία των χρηστών του Facebook.

Για να γράψετε με huge text το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημοσιεύσετε ένα status με λιγότερους από 35 χαρακτήρες και να μην υπάρχει κάποιο attachment παρά μόνο κείμενο. Τότε αυτομάτως το κείμενο θα μεγαλώσει και θα έχει την παρακάτω μορφή.

kalhmera

Ποια τα χαρακτηριστικά του huge status και γιατί δημιουργήθηκαν αυτά;

Το μέγεθος γραμματοσειράς στα huge text είναι 24 σε αντίθεση με τα κανονικά που είναι 14 και είναι διαθέσιμα τόσο σε προσωπικά profiles όσο και σε business pages.

Σε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη έγινε εμφανές πως υπήρχε σημαντική μείωση στα status updates της τάξης του 21% και αυτό οδήγησε την ηγεσία του facebook να δοκιμάσει αλλαγές έτσι ώστε να κάνει τους χρήστες να ποστάρουν πιο συχνά και να ανέβει το engagement. Το μειονέκτημα της παρούσας αλλαγής είναι πως δεν είναι διαθέσιμα στις mobile συσκευές όπου μπαίνει και το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών.

Εμείς σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε την αλλαγή και να δείτε ένα τελικά το engagement σας αυξήθηκε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!