Το Facebook Instant Articles είναι πλέον διαθέσιμο για όλους

To Facebook πιστό στην υπόσχεση του για την διάθεση της υπηρεσίας Ιnstant Article σε όλους ανακοίνωσε πως είναι στην διάθεση όλων όσων θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα προνόμια της παρούσας υπηρεσίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/04/2016
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη τους εμφάνιση τα Instant Articles την έκαναν τον προηγούμενο Μάιο σε επιλεγμένες σελίδες και το απόλυτο πλεονέκτημα ήταν η πολύ γρήγορη φόρτωση περιεχομένου αλλά και η επιλεγμένη προβολή διαφημίσεων στους χρήστες κινητών συσκευών.

Ουσιαστικά το Instant Αrticle είναι ένα HTML5 έγγραφο στο οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένα tags, θα μπορούμε να εισάγουμε κείμενο, εικόνες, slideshows, χάρτες και σαφώς το Facebook θα υποστηρίζει την εφαρμογή με likes, share και comments.

H εταιρία έδωσε στατιστικά χρήσης της υπηρεσίας στην οποία τα Instant Articles σε σχέση με τα άρθρα σε mobile συσκευές διαβάζονται κατά 20% περισσότερο, κρατούν τον χρήστη κατά 70% περισσότερο αφού δεν αργεί να φορτώσει η σελίδα και οι χρήστες κατά 30% περισσότερο τα κοινοποιούν στο προφίλ ή τις σελίδες τους.
instant articles
O στόχος του Facebook είναι να συνδέσει τους χρήστες του με το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Με την χρήση της υπηρεσίας ο κάθε εκδότης θα μπορεί να δημιουργεί εξαιρετικό περιεχόμενο που θα φορτώνει γρήγορα και θα διατηρούν τον έλεγχο της διαφήμισης που είχαν και πριν με την τοποθέτηση native ads ως Instant Αrticle. Ήδη κάποια διαχειριστικά προγράμματα περιεχομένου (CMS) όπως το Wordpress και το Drupal έχουν δημιουργήσει plug-ins για να γίνεται αυτοματοποιημένη η τοποθέτηση των Instant Articles.

Ο κόσμος μας γίνεται mobile και το Facebook δηλώνει παρών στις εξελίξεις με μία εφαρμογή που θα κάνει το user experience των χρηστών πιο εύκολο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην υπηρεσία ακολουθείστε τον σύνδεσμο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!