Τέλος στις κλοπές μουσικών οργάνων!

Νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα τεχνολογία που βάζει τέλος στις κλοπές οργάνων και μουσικού εξοπλισμού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα ευρεσιτεχνία έρχεται να βάλει τέλος στο πολύπαθο για τους μουσικούς θέμα της κλοπής των οργάνων τους. Δεν είναι τυχαίο πως η GearSecure, η εταιρεία που λανσάρει το προϊόν έχει συγκροτηθεί από ξεχωριστούς ανθρώπους της μουσικής. Ανάμεσά τους βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Adam Mandel, παραγωγός του περίφημου ζωντανού μουσικού τηλεοπτικού show "Ultimate Jam Night", ο μπασίστας των Quiet Riot Chuck Wright, ο ντράμερ Matt Starr, ο Walter Ino των Survivor.

Η νέα και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ερχόμενη Έκθεση της Εθνικής Ένωσης Μουσικών Εμπόρων των Ηνωμένων Πολιτειών NAMM (National Association of Music Merchants).

Μέσω μια ιδιαίτερης εφαρμογής, στην ουσία ενός ενσωματωμένου πομπού πλάτους μόλις ενός εκατοστού, με συνδυασμό RFID και GPS τεχνολογίας, που θα εγκαθίσταται κατά τη διάρκεια παραγωγής των οργάνων δίχως να τα επηρεάζει στο ελάχιστο, το κλεμμένο αντικείμενο θα αφήνει τα αποτυπώματά του σε συνεχόμενη βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπεται η απώλεια μουσικών οργάνων και γενικότερα των μουσικών εξοπλισμών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!