“Recards” – Ευχητήριες κάρτες μετατρέπονται σε πικάπ 7’’

(PHOTOS & VIDEO) Στείλτε μουσικές ευχές για γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά το φανταστικό βαλιτσάκι με μίνι πικάπ και βινύλιο, το ιδανικό δώρο για τους μικρούς φίλους της μουσικής, μία επαναστατική κάρτα έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που στέλνετε τις ευχές σας στους αγαπημένους σας!

Τα e-mails, τα SMS και τα αυτοματοποιημένα μηνύματα στο Facebook μας στερούν πολλά από τη μαγεία των γενεθλίων και των Χριστουγεννιάτικων ευχών, που «βάλλονται» μαζί με τις ανθρώπινες σχέσεις, από την ψηφιακή εποχή.

Μία παραδοσιακή ευχητήρια κάρτα μπορεί αυτή τη στιγμή να χαρακτηρίζεται ως vintage επιλογή, μπορεί όμως να αποτελεί ταυτόχρονα και μία απίστευτη ιδέα καινοτομίας!

Μία τέτοια καινοτόμα ιδέα είναι και η κάρτα γενεθλίων της “Recards” που μπορεί να μετατραπεί σε πικάπ βινυλίου 7’’!

Δείτε πως δουλεύει η κάρτα-πικάπ!


Η εταιρία “Recards” υπόσχεται πως μερικά απλά βήματα είναι αρκετά γι’ αυτή τη συναρμολόγηση: αρκεί να τσακίσουμε το χαρτονάκι επάνω στις διακεκομμένες γραμμές, να κόψουμε κάποια μέρη και μετά χρησιμοποιώντας ένα μικρό νόμισμα βοηθάμε τη βελόνα να ζυγιστεί επάνω στα αυλάκια του δίσκου.

Εννοείται ότι η περιστροφή γίνεται με το δάκτυλο του χεριού μας, καθώς ο περιορισμένος χώρος δεν επιτρέπει την ύπαρξη άλλου μηχανισμού. Η διαδικασία ίσως να μην είναι πολύ εύκολη και η ποιότητα του ήχου να μην είναι καλή, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα συλλεκτικό και διασκεδαστικό δώρο!

Το κόστος είναι περίπου € 6,50 συν τα έξοδα αποστολής από την Αγγλία.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και το video με τις οδηγίες συναρμολόγησης.
recards 2
recards 3

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα παραγγελίας, στο ακόλουθο link της εταιρίας “Recards”

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!