Πώς να φτιάξεις τα δικά σου μουσικά gif!

Φτιάξε τις δικές σου κινούμενες εικόνες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα animated gif, οι κινούμενες φωτογραφίες που συναντάμε στο διαδίκτυο, είναι ουσιαστικά μια σειρά από φωτογραφίες ή γραφικά τα οποία εναλλάσσονται αυτόματα, δίνοντας την ψευδαίσθηση της κίνησης. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθένας μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του gif, με πολλές φωτογραφίες ή με κλιπ από βίντεο, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν!

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, όπως Adobe Photoshop, MakeAGIF, imgflip, GIFMaker.me, Picasion.com και άλλα.

Καθώς, λοιπόν, όλοι τραβάμε φωτογραφίες στις συναυλίες και στα live, έστω και με τα smartphones μας, τα δικά μας, προσωπικά gif μπορούν να τους δώσουν άλλη διάσταση!

Εμείς, ενδεικτικά σας προτείνουμε το MakeAGIF, που είναι δωρεάν και ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία για να δώσετε κίνηση στις φωτογραφίες σας. Με το MakeAGIF μπορείτε να δημιουργήσετε gif εικόνες από φωτογραφίες, από βίντεο του YouTube, από δικά σας βίντεο, από την κάμερα του υπολογιστή σας, αλλά και να επεξεργαστείτε διαφορετικά ήδη υπάρχουσες gif εικόνες.

Για δοκιμάστε!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!