Νέα υπηρεσία video από την Amazon

H Amazon δημιουργεί υπηρεσία video στα πρότυπα του Youtube.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/05/2016
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Το δικό της Youtube ετοιμάζει η Amazon σε συνεργασία με τις εταιρίες HowStuffWorks, Conde Nast Entertainment και TYT Network.

Το όνομα της νέας υπηρεσίας θα είναι  Amazon Video Direct και θα επιτρέπει στους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό Amazon Prime Video να ανεβάζουν το δικό τους βίντεο το οποίο και θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι υπόλοιποι χρήστες της υπηρεσίας.

Οι uploaders των βίντεο θα μπορούν να διαχειριστούν πλήρως τα βίντεο που ανεβάζουν, να τα κάνουν διαθέσιμα σε όλους ή να τα προσφέρουν με συνδρομή ή σε συγκεκριμένες ομάδες, εκτός από τα Prime μέλη της υπηρεσίας τα οποία θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα βίντεο, με ή χωρίς διαφημίσεις, ενώ κατά τα πρότυπα του Youtube, οι χρήστες που συγκεντρώνουν αρκετά views θα επιβραβεύονται με χρηματικά ποσά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο η νέα αυτή υπηρεσία video θα επηρεάσει την μέχρι τώρα κατάσταση στην βιομηχανία μουσικής, θα απειληθεί η παντοδυναμία του Youtube ή σε λίγο χρονικό διάστημα θα μιλάμε για μία αποτυχημένη προσπάθεια εκθρόνισης του Youtube;  

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη ήδη από την Τρίτη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!