Google News: Ενημερώσου έγκυρα και άμεσα!

Η Google εκμεταλλεύεται τη μοναδική τεχνογνωσία της και βελτιώνει συνεχώς την πλατφόρμα ενημέρωσής της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Google News, λοιπόν, αποτελεί μια μηχανή αναζήτησης άρθρων για την ενημέρωσή μας, με ανάρτηση των τελευταίων νέων άμεσα. Οι άνθρωποι του τεχνολογικού κολοσσού εκμεταλλεύτηκαν την τεχνογνωσία τους και δημιούργησαν μία πλατφόρμα που μέσω υπολογιστών αλγορίθμων, παρουσιάζει ομαδοποιημένες τις ειδήσεις στο διαδίκτυο.

Το Google News είναι εύκολα προσβάσιμο είτε από τη διεύθυνση https://news.google.gr/ (υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για την Ελλάδα), είτε από την καρτέλα «Ειδήσεις» στο Google Search.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη επίσης και ως εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ και μπορεί να βρεθεί στο Google Play Store καθώς και στο iTunes.

Ανοίγοντας το https://news.google.gr/ απευθείας αποκτάμε πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας από γνωστές ιστοσελίδες ειδήσεων.

Τέλος, να αναφέρουμε στους αναγνώστες μας ότι τα τελευταία χρόνια οι διάδοση των ψεύτικων ειδήσεων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η Google λοιπόν ενάντια σε όλη αυτή την κατάσταση προσπαθεί μέσω της τεχνολογίας της να δημιουργήσει μία πλατφόρμα έγκυρης και άμεσης ενημέρωσης... είναι σε καλό δρόμο, να δούμε όμως αν θα επικρατήσει!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!