Για Gamers: Το «Guitar Hero» επιστρέφει!

Ευχάριστη είδηση για τους φίλους του XBOX ONE και του PS4! Το γνωστό παιχνίδι «Guitar Hero» θα ξανακυκλοφορήσει σύντομα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005, με χειριστήριο μία πλαστική κιθάρα, όπου οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν κάποια δημοφιλή ροκ κομμάτια (ταυτόχρονα με το audio του παιχνιδιού) χρησιμοποιώντας διάφορα πλήκτρα και ρυθμίζοντας το χειριστήριο – κιθάρα.

Το παιχνίδι είχε τεράστια επιτυχία, σημείωσε πωλήσεις πάνω από 25 εκ. αντίτυπα και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν κι άλλες εκδόσεις, όπως π.χ.  το «DJ Hero», το «Rock Band» στο οποίο είχαν προστεθεί ντραμς,  κλπ..

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού σταμάτησε απότομα το 2011, όταν η εταιρία που το κατασκεύαζε πουλήθηκε και η νέα (η Activision) διαπίστωσε μειωμένες πωλήσεις το 2010 και αποφάσισε την κατάργησή του. Πρόσφατα όμως, η Activision, αποφάσισε να το ξανακυκλοφορήσει εφαρμόζοντας αρκετές καινοτομίες στη νέα έκδοση του παιχνιδιού, για τις οποίες επικρατεί απόλυτη μυστικότητα!

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα animation θα μοιάζουν περισσότερο με ανθρώπινες φιγούρες αντί για τα cartoons των προηγούμενων εκδόσεων και ότι θα προορίζεται για  XBOX ONE και Play Station 4.

Η εταιρία δήλωσε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες τον Ιούνιο του 2015.

Πηγή:  www.kotaku.co.uk

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!