Στη συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου στο Ηρώδειο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Υπέρ των πυρόπληκτων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου θα παρακολουθήσει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 21.00, θα μεταβεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, για να παρακολουθήσει συναυλία που οργανώνεται από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου υπέρ των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές, αφιερωμένη στη μνήμη του στιχουργού και ποιητή Μάνου Ελευθερίου».

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία είναι (αλφαβητικά): Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιχάλης Μυτακίδης, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη, Λάκης Χαλκιάς και πολυμελής ορχήστρα.
Καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργος Νταλάρας.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον σκοπό της συναυλίας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, μπορούν να αγοράσουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης των 10 και των 20 ευρώ από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών ή από τη Viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων: VIP 60 ευρώ, A’ Ζώνη 45, Β’ Ζώνη 35, Γ’ Ζώνη 25, Άνω διάζωμα 20 ευρώ
Φοιτητικά και 65+ 15 ευρώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!