Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων»

«…κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες». 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε στα σχόλια για το τσιφτετέλι της που χόρεψε στον γάμο της Μαρίας Μενούνος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο, το γλέντησε στον γάμο, ενώ το video με τσιφτετέλι της με τον ξάδελφο της νύφης, χορογράφο Κωνσταντίνο Μενούνο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα προκάλεσε ποικίλους σχολιασμούς στους οποίους η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά:

«Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια.

Με τον τρόπο της δηλαδή η παρουσιάστρια φωτογραφίζει… τους σχολιαστές της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις...κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ #weddingparty #wedding #kalamatiano #kalamata #tsamiko #tsifteteli #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!