Στο δικαστήριο ο Κέβιν Σπέισι

Για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος ενός 18χρονου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Κέβιν Σπέισι πρόκειται σήμερα να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου της Μασαχουσέτης κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου σε μπαρ του Νάντακετ πριν από περισσότερα από δύο χρόνια.

Ο νεαρός κατηγορεί τον πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς "House of Cards" ότι τον παραπλάνησε κερνώντας τον ποτά και τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Νάντακετ αφού του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες τον περασμένο μήνα για τις κακουργηματικές πράξεις της σεξουαλικής παρενόχλησης και του ξυλοδαρμού. Ο Σπέισι έχει ήδη πει ότι θα δηλώσει αθώος.

Είχε επιχειρήσει να μην εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Νάντακετ στις ακτές της Μασαχουσέτης, λέγοντας ότι η παρουσία του στην αίθουσα θα μεγάλωνε κι άλλο τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε επάνω του όλη αυτή η υπόθεση. Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα όμως αρνήθηκε να τον εξαιρέσει.

Περισσότεροι από 30 άνδρες έχουν καταγγείλει ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Σπέισι.

Πρώτος τον κατήγγειλε ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, τον Οκτώβριο του 2017, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι επιχείρησε να τον αποπλανήσει το 1986 όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Η υπόθεση του Νάντακετ έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2017 όταν η πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης Χέδεν Άνραχ από την Βοστώνη δήλωσε ότι ο Σπέισι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον έφηβο γιο της στις 7 Ιουλίου 2016 σε ένα μπαρ-εστιατόριο, όπου ο νεαρός εργαζόταν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!