Πώς πάνε τα πράγματα για την Paula Abdul;

(VIDEO) Ποιος δε θυμάται την τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Paula Abdul έγινε γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, με τον πρώτο δίσκο της που περιλάμβανε την τεράστια επιτυχία της εποχής «Straight Up», στο βιντεοκλίπ της οποίας επιδείκνυε τις μεγάλες χορευτικές της ικανότητες. Ως χορεύτρια και χορογράφος πρωταγωνίστησε σε δεκάδες βίντεο κλιπ και γρήγορα βρήκε τη θέση της στο Χόλιγουντ, όπου συνεργάστηκε με πολλούς σκηνοθέτες σε αρκετές ταινίες στις οποίες αναλάμβανε τις χορογραφίες.

Το τραγούδι «Opposites attract» από τον ίδιο δίσκο της χάρισε βραβείο Grammy στην κατηγορία καλύτερου βίντεο. Παρ’ όλη την καλή αρχή και τους δίσκους που ακολούθησαν, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Paula Abdul όμως συνεχίζει να ασχολείται με τα καλλιτεχνικά συμμετέχοντας σε διάφορα talent shows και στα 56 της πλέον κάνει ακόμα συναυλίες, αν και καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, όπως στην τελευταία της στο Μισισιπή.

Ενώ τραγουδούσε το «The Promise of a New Day» στο Hard Rock Live του Biloxi, είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς μάλλον δεν υπολόγισε σωστά και κατέληξε να πέσει από τη σκηνή στην προσπάθειά της να χαιρετίσει τους θαυμαστές της.

Ευτυχώς, σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε την παράστασή της χωρίς να φαίνεται να έχει χτυπήσει.

Δείτε το βίντεο:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!