Όλοι αναρωτιούνται τι σημαίνει το νέο κούρεμα του Κάνιε Γουέστ

Μεγάλος προβληματισμός στα social media
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα μαλλιά του Αμερικανού ράπερ Kanye West (Κάνιε Γουέστ) - όπως και οι πολιτικές του επιδιώξεις, η δραστηριότητα του στο Twitter και η συμπεριφορά του έναντι του Drake, είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη.

Έχει κατά καιρούς υιοθετήσει το ξανθό bleach blonde, το ροζ baby pink, ενώ επίσης έχει βάψει τα μαλλιά του σορμπέ κίτρινο.

Όμως την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε με ένα από πιο δραματικά στυλ μαλλιών μέχρι τώρα.

Πηγαίνοντας στα γραφεία του στο Καλαμπάσας, στην Καλιφόρνια, ο Κάνιε Γουέστ έδειξε στον κόσμο ένα σχέδιο αφηρημένης τέχνης στα ξυρισμένα μαλλιά του.

Οι φωτογραφίες του ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, επιχειρηματία και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, γνωστής από το τηλεοπτική ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians" με θέμα τις ζωές των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να σημαίνει η νέα εμφάνιση του.

Αν ληφθεί ως δεδομένο οι πληροφορίες που τον θέλουν να ηχογραφεί νέα μουσική αυτή την περίοδο οι χρήστες στα social media αναρωτιούνται: Τι ακριβώς είναι αυτό το σχέδιο; Είναι οι ραβδώσεις που έχουν οι τίγρεις; Ή οι ζέβρες. Πρόκειται για ωδή στον Μάικ Τάισον, ή στον Ντένις Ρόντμαν και στον Τ Tony the Tiger το καρτούν που διαφημίζει δημητριακά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!