Οι Mötley Crüe «δεν ανησυχούν για το #MeToo»

Η ταινία Dirt πάντως δεν παίρνει καλές κριτικές
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι Mötley Crüe δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν» δήλωσε ο μπασίστας του αμερικανικού hard/rock συγκροτήματος Nikki Sixx (Νίκι Σιξ) μιλώντας για τη συμπεριφορά των μελών του υπό τους όρους του κινήματος #MeToo.

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες έχει γίνει συνώνυμο με ιστορίες ασελγούς συμπεριφοράς και μερικά περιστατικά που ξεπερνούν τα όρια.

Στην ταινία «The Dirt» η οποία βασίζεται στη βιογραφία που έγραψαν τα μέλη των Motley Crue με τον Νιλ Στράους, «The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band» περιλαμβάνεται ιστορία του Sixx να εξαπατά μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ εκείνος είχε αλλάξει θέση με τον ντράμερ Τόμι Λι και πολλές παρόμοιες, σύμφωνα με το NME.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Kerrang! ο μπασίστας ρωτήθηκε «αν οι Motley Crue έχουν να φοβηθούν κάτι από το κίνημα #MeToo» και απάντησε: «Όχι. Έτσι έχουν να κάνουν τα πράγματα: Αν κάποιος εκμεταλλευόταν τη δύναμή του, αυτό είναι ένα ζήτημα. Αλλά ήταν μια εποχή που όλοι ζούσαν μια ζωή που είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή».

«Αυτά γινόταν τότε και άλλα τώρα. Όχι, δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε. Αλλά θα κάναμε λάθος αν δημιουργούσαμε μια ταινία, για την οποία θα ανησυχούσαμε ότι μας παρουσίαζε με τρόπο πολιτικά ορθό» εξήγησε.

Στις ΗΠΑ οι κριτικές για την ταινία «The Dirt» είναι σε μεγάλο βαθμό αρνητικές.

Στις αρχές Μαρτίου ο Sixx ζήτησε συγγνώμη για μια ιστορία βιασμού που δημοσιεύθηκε στο βιβλίο «The Dirt». «Δεν έχω καμία ιδέα», είπε υποστηρίζοντας ότι «δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ιστορία στο βιβλίο κι αν την επινόησε». Είπε πως «δεν θυμάται το εν λόγω περιστατικό». «Αυτά τα λόγια ήταν ανεύθυνα από την πλευρά μου. Λυπάμαι» τόνισε.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!