Ο Γιώργος Νταλάρας αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη σύζυγό του

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η βιογραφία του Γιώργου Νταλάρα με τίτλο «...και το καλοκαίρι κρυώνω!» από τις εκδόσεις Αρμός, με την υπογραφή του Θανάση Λάλα.

Ενδιαφέρον μεταξύ άλλων έχει και ο τρόπος που γνώρισε την γυναίκα του, Άννα, τον Δεκέμβριο του 1979, «αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα».

Ωστόσο, η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος δεν ήταν ιδανική, αφού «την πέταξε έξω», επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Βέβαια, αργότερα, γνωρίστηκαν καλύτερα σε ένα πάρτι της, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Έπειτα βγήκαν το πρώτο ραντεβού τους για να πάνε σινεμά, άρχισε να τη γνωρίσει ακόμη καλύτερα, κόλλησε μαζί της και από τότε έγινε το alter ego του, η μάνατζέρ του, ο έρωτάς του, η γυναίκα της ζωής του, με την οποία απέκτησε και την αγαπημένη κόρη τους Γεωργιάννα.

«Ήμουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Άννα, οι φίλοι μού έλεγαν "ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ''τι κάνεις;'' και μας απαντούσες ''γιατί ρωτάς;''», δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει, μη κρύβοντας την αγάπη του για εκείνη: «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω...»

Αναφέρεται και στην ενασχόληση της γυναίκας του με την πολιτική και ξεκαθαρίζει ότι αυτή η ανάμειξή της δεν επηρέασε αρνητικά την καλλιτεχνική του καριέρα, αλλά του στοίχισε, σε επίπεδο «φωτογραφίας της στιγμής», στον κανιβαλισμό που υπέστη στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Νταλάρας, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τη συναυλία στην Τουρκία, μίλησε για τις πολύ κακές αντιδράσεις που βίωσε σε εμφανίσεις του (τον έβριζαν και του πετούσαν αντικείμενα...) εξηγώντας ότι «δεν θα έφευγε ποτέ από τη σκηνή και θα έκανε κι άλλες συναυλίες, εάν στην τελευταία δύο από αυτά τα θρασίμια δεν ρίχνανε μπουκάλια στη σκηνή και δεν έσπαγαν όργανα...».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!