Ο Έλτον Τζον στις Κάννες για τη βιογραφική ταινία του

Δεν πέρασε απαρατήρητος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η άφιξη του Σερ 'Ελτον Τζον στις Κάννες δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο βρετανός καλλιτέχνης χωρίς να φορά παπιγιόν αλλά ένα σακάκι που είχε ασημένια στρας στην πλάτη και με γυαλιά σε σχήμα καρδιάς χαιρέτισε τον κόσμο.

Ο 72χρονος τραγουδιστής ταξίδεψε στις Κάννες για να παραστεί στην ειδική προβολή της βιογραφικής ταινίας "Rocketman" που αναφέρεται στη ζωή του.

Ο 'Ελτον Τζον έφθασε με την ομάδα της ταινίας, ανάμεσά τους ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις, συμπαραγωγός της ταινίας μεγάλου μήκους και ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ.

Καθώς ο 'Ελτον Τζον μετακινείται με δυσκολία, οι διοργανωτές προνόησαν και δεν τον άφησαν να ανεβεί τα 24 σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο της αίθουσας του Grand Theatre Lumiere. Ο καλλιτέχνης έφθασε στην είσοδο περνώντας από μια διπλανή πόρτα. Ψηλά στα σκαλιά, χαιρετούσε όλο χαμόγελα τους θαυμαστές του, ενώ άστραφταν τα φλας των φωτογράφων.

Το μαύρο σακάκι του ήταν ξεχωριστό. Στην πλάτη, σχηματιζόταν με στρας η λέξη "Rocketman" και το πέτο στόλιζε ένα μεγάλος κόκκινος κεντημένος πύραυλος.

Η ταινία παρουσιάζει την άνοδο του τραγουδιστή, τον οποίο υποδύεται ο βρετανός ηθοποιός Τέιρον Έγκερτον, και τη γόνιμη συνεργασία του με τον στιχουργό του Μπέρνι Τόπιν.

Η συνεργασία τους δημιούργησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο τέθηκε σε τροχιά το 1970 με το ομώνυμο άλμπουμ που περιείχε την επιτυχία "Your song" και μετά συνεχίστηκε για πολλά χρόνια.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!