Λάνα Ντελ Ρέι προς Κάνιε Ουέστ: Είσαι πλήγμα για τον πολιτισμό

Δεν μάσησε τα λόγια της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν μάσησε τα λόγια της η Λάνα Ντελ Ρέι για τον συνάδελφό της Κάνιε Ουέστ, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye, αλλά έμεινε πιστός στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ράπερ σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του με το προεκλογικό καπέλο του Τραμπ «Να κάνουμε την Αμερική και πάλι μεγάλη». Και σχολίασε από κάτω: «Αυτό αντιπροσωπεύει το καλό και το να γίνει η Αμερική και πάλι μεγάλη. Δεν θα χρειαζόμαστε πλέον άλλες χώρες. Θα κατασκευάζουμε εδώ μεγάλα εργοστάσια και θα δημιουργούμε δουλειές. Θα προσφέρουμε θέσεις εργασίας για όλους, που θα βγαίνουν από τη φυλακή, καθώς καταργούμε την 13η τροπολογία».

Η Λάνα Ντελ Ρέι που είχε τραγουδήσει στον γάμο του ζεύγους Ουέστ - Καρντάσιαν του απάντησε: «Το ότι ο Τραμπ έγινε πρόεδρός μας, ήταν πλήγμα για την χώρα, αλλά το να τον υποστηρίζεις εσύ είναι πλήγμα για τον πολιτισμό. Να υποθέσω ότι έχεις κοινά με την προσωπικότητά του...Μεγαλομανία, σοβαρά θέματα ακραίου ναρκισσισμού. Και δεν θα ήταν αυτά θέματα προς συζήτηση, αν δεν επρόκειτο για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας. Αν νομίζεις ότι είναι εντάξει να υποστηρίζεις κάποιον που θεωρεί ότι είναι ΟΚ να πιάσει το μ.... μιας γυναίκας μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος, τότε χρειάζεσαι τόση βοήθεια όση κι αυτός - κάτι που οι περισσότεροι ναρκισσιστές δεν καταλαβαίνουν ποτέ».
DoYHaAvXgAU951r

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!