Η Ζιζέλ έγραψε βιβλίο για τη ζωή της

Το λαμπερό τοπ μόντελ περιγράφει την πορεία της στη μόδα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις καλές αλλά και τις άσχημες στιγμές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής περιγράφει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο «Lessons: My Path to a Meaningful Life», η Βραζιλιάνα σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν.

H Βραζιλιάνα καλλονή είναι μεταξύ των κορυφαίων μοντέλων και παρά τα 38 της χρόνια συνεχίζει να έχει μία λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία της μόδας. «Η συγγραφή του βιβλίου ήταν για μένα μια έντονη διαδικασία με συνεχείς εναλλαγές», δήλωσε η Ζιζέλ, ενώ βρήκε το θάρρος να περιγράψει σ' αυτό ακόμα και ορισμένες σκοτεινές στιγμές της ζωής της, όπως τον πανικό που την είχε καταλάβει στην πρώτη της δουλειά, που ήταν η συμμετοχή της στο ντεφιλέ του Αλεξάντερ ΜακΚουίν, όταν έμαθε ότι έπρεπε να εμφανιστεί στην πασαρέλα ημίγυμνη.

Η Ζιζέλ ήταν τότε 18 χρόνων και θυμάται: «Είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήθελα να φύγω». Ήξερε όμως ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε το τέλος της καριέρας της που δεν είχε ακόμα καλά-καλά ξεκινήσει.

Τότε παρενέβη η make up artist του σόου Βαλ Γκάρλαντ, η οποία ηρέμησε το 18χρονο μοντέλο και έσωσε την κατάσταση.

Ήταν το 1998 κατά την επίδειξη της κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι και η Ζιζέλ έπρεπε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της φορώντας μόνο μία μίντι φούστα. Αυτό σόκαρε το μοντέλο που έβαλε τα κλάματα, η Βαλ όμως είχε την ιδέα να μακιγιάρει το στήθος της Ζιζέλ με λευκό χρώμα και να διατηρήσει τα δάκρυα δίνοντάς τα μαύρο χρώμα, ώστε να φαίνονται σαν παγωμένα πάνω στο πρόσωπό της.

Έτσι ξεκίνησε μία μεγάλη καριέρα στην βιομηχανία της μόδας που οδήγησε την Ζιζέλ Μπούντχεν στην κορυφή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!