Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνήθηκε τα λεφτά του Σαουδάραβα πρίγκιπα

Πολύ πριν τη δολοφονία Κασόγκι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της σκοτεινής υπόθςσης Κασόγκι, ήθελε να μπει στο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών χρηματοδοτόντας μία ταινία με θέμα τη ζωή της Αμερικανίδας φωτογράφου Λίνσεϊ Αντάριο με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός στο Χόλιγουντ είπε ένα βροντερό "όχι" στα χρήματά του.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτογράφος, μιλώντας στους New York Times. "Είπε κατηγορηματικά όχι", ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι "αυτός ο άνθρωπος διαιωνίζει τον πόλεμο στην Υεμένη, έχει γυναίκες στις φυλακές".

Όλα αυτά έγιναν μάλιστα πολύ πριν από τις αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσαντινούπολη, όπως επισημαίνει η Αντάριο.

Την ταινία για τη ζωή της 44χρονης φωτογράφου που τα τελευταία χρόνια έχει καλύψει όλες τις μεγάλες πολεμικές συρράξεις στον πλανήτη, από το Αφγανιστάν ως τη Λιβύη, θα σκηνοθετούσε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ο πρίγκιπας ήθελε τη Γιόχανσον για πρωταγωνίστρια, εκείνη όμως δεν του έκανε τη χάρη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!