Η πρώτη φορά της Σκάρλετ Γιόχανσον

Την περιγράφει στον φακό μαζί με άλλους Αμερικανούς και σταρ του Χόλιγουντ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 6 Νοεμβρίου του 2018 θα πραγματοποιηθούν οι κρίσιμες «ενδιάμεσες» αμερικανικές εκλογές, οι οποίες θα κρίνουν την εκλογή των 435 εδρών της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς και 33 εδρών της Γερουσίας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση και για τους Ρεπουμπλικανούς που κατέχουν την πλειοψηφία και στα δύο σώματα αλλά και για τους Δημοκρατικούς που θέλουν να επανακάμψουν.

Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πρώτη φορά της Σκάρλετ Γιόχανσον;

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια συμμετέχει σε ένα χιουμοριστικό βίντεο για να κινητοποιήσει νέους ψηφοφόρους να εγγραφούν στις καταστάσεις και να ψηφίσουν. Η βασική ερώτηση «ποια ήταν η πρώτη σου φορά;» που απευθύνεται και σε άλλους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, παρά το σεξουαλικό υπονοούμενο, εννοεί «πότε ήταν η πρώτη σου φορά στις κάλπες».

Εκτός από τη Σκάρλετ Γιόχανσον, εμφανίζονται οι Κρις Εβανς, Μαρκ Ράφαλο, Ζόι Κράβιτς και Τσάντγουικ Μπόσμαν και μοιράζονται με τους νέους ψηφοφόρους την εμπειρία τους από την πρώτη φορά που ψήφισαν. «Η πρώτη μου φορά ήταν μέσα σε εκκλησία / ήμουν πολύ αγχωμένη / ήταν καταπληκτικά! / όλοι με χειροκρότησαν / δεν ήξερα πού ακριβώς να το βάλω, αν θα γλιστρούσε μέσα / υπήρχαν τόσες πολλές επιλογές» είναι μερικές μόνο από τις ατάκες που ξεστομίζουν τα διάσημα χείλη, αναφερόμενα στην πραγματικότητα στην πρώτη φορά που ψήφισαν

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!