Η Πάμελα Άντερσον στο εξώφυλλο της Vogue για πρώτη φορά

Όπως πάντα εντυπωσιακή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε πρώτη φορά για εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το φωτομοντέλο και ηθοποιός, που έχει ποζάρει πολλές φορές για το Playboy φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Vogue Czechoslovakia, με το περιοδικό να θέτει το ερώτημα "Ποιος θέλει να σκοτώσει την Πάμελα Άντερσον;".

Το ερώτημα είναι μια αναφορά στην τσεχική ταινία του 1966 "Ποιος θέλει να σκοτώσει τη Τζέσι;" με πρωταγωνίστρια την Όλγκα Σομπέροβα.
IMG 4141
Στη φωτογράφιση που είναι εμπνευσμένη από την ταινία με την υπερηρωίδα Τζέσι, η Πάμελα Άντερσον ποζάρει σε πισίνα υπερχείλισης ατενίζοντας τη θάλασσα, ενώ μια άλλη φωτογραφία τη δείχνει να σέρνεται πάνω σε βράχια και να κοιτά σαγηνευτικά την κάμερα.

Την ηθοποιό και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων φωτογράφησε ο Dan Beleiu στο Κασί της Γαλλίας με δημιουργίες Chanel, Saint Laurent, Versace και Savage X Fenty.

Η Άντερσον αναφέρει: "Κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως σοσιαλίστρια φεμινίστρια. Αγαπώ τους άντρες. Δεν μου αρέσει η εξουσία".
IMG 4140
Η γεννημένη στον Καναδά σταρ λέει ακόμα: "Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τις αδυναμίες σας. Μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν για την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας".

Όσον αφορά τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει: "Προσπαθώ να μην ακούω. Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μια εικόνα για μένα. Αυτή με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα είδος καρτούν".
IMG 4139
"Είμαι πάντα σε μια γελοία μάχη, να πείσω τους ανθρώπους ότι έχω κάτι να πω. Και ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά μου προσπαθούν να με προστατεύσουν και μου λένε: «Μη χρησιμοποιείς αυτή τη φωτογραφία είναι πολύ σέξι. Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό». Και απαντώ «"**" αφήστε με να είμαι εγώ»".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!