«Η Λίντα έπαιρνε 3 εκ. μεροκάματο 7 μέρες την εβδομάδα»

(VIDEO) «Της έλεγα να μαζευτεί, κι εγώ και η κόρη της».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μαίρη Λίντα πέρα από τις ξεχωριστές επιδόσεις της στη σκηνή και στο στούντιο, θαυμάζονταν και για τη γενναιοδωρία της. Φίλοι και συνεργάτες της, έχουν να το λένε, για τον τρόπο που τους φρόντιζε. Όσοι συμπορεύτηκαν μαζί της, κυριολεκτικά... ένιωθαν πρίγκιπες. Αυτή τη συνήθεια την είχε και ο Μανώλης Χιώτης με τον οποίο η Λίντα γνώρισε στιγμές ανεπανάληπτης δόξας στα τέλη του '50 και στη δεκαετία του '60. 

Ενδεχομένως κάποιοι, ορισμένες στιγμές, να εκμεταλλεύτηκαν, τη γαλαντομία της. 

Ο χορευτής και χορογράφος Τάκης Σαγιώρ μοιράστηκε με τη Μαίρη Λίντα 7 χρόνια κοινής ζωής. Ο Σαγιώρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκεί αναφέρθηκε και στη κακή, όπως τη χαρακτήρισε, οικονομική διαχείριση που είχε η Λίντα.

Είπε σχετικά ο Σαγιώρ:

«Δεν πηγαίνω να τη δω στο γηροκομείο. Την αγαπώ πάρα πολύ και ξέρω ότι και αυτή. Και εγώ και η κόρη της βλέπαμε τον τρόπο που ζει και προσπαθούσαμε να τη μαζέψουμε. Η Μαίρη δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έκανε ναρκωτικά, ούτε τη μυρωδιά του καπνού δεν μπορούσε. Μόνο νερό έπινε…

Ήταν πάρα πολύ σπάταλη. Της έλεγα να μαζευτεί, κι εγώ και η κόρη της. Της είπα, την εποχή που έπαιρνε 3 εκατομμύρια μεροκάματο και εφτά μέρες την εβδομάδα, ότι έτσι που πας θα καταλήξεις στο γηροκομείο. Με τη Μαίρη είχαμε εφτά χρόνια δεσμό. Πέρασα ωραία μαζί της και την εκτιμώ.

Η Μαίρη Λίντα δεν είναι αυτό που βλέπετε, ούτε σαν τραγουδίστρια, ούτε σαν παρέα. Έχει ένα άλλο πρόσωπο, όχι κακό ή καλό. Αν με φωνάξει, θα πάω. Δεν έχει ανάγκη, της στέκονται πολλοί άνθρωποι. Ξέρω ότι εκεί έφτασε από κακή διαχείριση».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!