Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της

Το δαχτυλίδι μπορεί να κοστίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 15 Οκτωβρίου η Lady Gaga παραβρέθηκε στην 25η εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που διοργανώνει το Elle στο Χόλυγουντ και στην ομιλία της ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές στάθηκε σε ένα τραγικό περιστατικό του οποίου υπήρξε θύμα.

Στο τέλος της ομιλίας, όμως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αγαπημένους του περιβάλλοντός της, που της συμπαραστέκονται καθημερινά, μεταξύ αυτών και τον αρραβωνιαστικό της Cristian Carino, με τον οποίο διατηρεί σχέση από τις αρχές του 2017, χωρίς όμως να έχει αναγγελθεί επίσημα ο αρραβώνας τους.

Το δαχτυλίδι

Όταν ήρθε η ώρα της επιλογής ενός ξεχωριστού δακτυλιδιού για την αρραβωνιαστικιά του, ο Cristian Carino αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανοιχτοχέρης.

Η 32χρονη Lady Gaga βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του κινηματογραφικού μιούζικαλ και στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο την Πέμπτη εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από συλλογή του Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράει συνεχώς από τα τέλη του 2017 – το οποίο φημολογείται ότι είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων από τον 49χρονο Καρίνο.

«Ο κεντρικός πολύτιμος λίθος σε αυτό το πανέμορφο θηλυκό δαχτυλίδι φαίνεται να είναι είτε ροζ διαμάντι είτε ροζ ζαφείρι» είπε στο Page Six η αντιπρόεδρος στρατηγικής και εμπορίου της Brilliant Earth, Κάθριν Μάνεϊ.

Και η πέτρα της τραγουδίστριας του «Million Reasons» μπορεί να αγγίζει και επταψήφια τιμή.

«Ένα φυσικό ροζ διαμάντι αυτού του κορεσμού και του μεγέθους είναι πολύ σπάνιο, κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια» ανέφερε η Μάνεϊ. «Αν είναι φτιαγμένο με ροζ ζαφείρι υψηλής ποιότητας, αυτό το δαχτυλίδι κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πολύτιμου λίθου» σημείωσε.

Όπως υπολόγισε, η κεντρική πέτρα στο δαχτυλίδι της Lady Gaga ζυγίζει 11 - 13 καράτια. Είναι πλαισιωμένο από ένα floral φωτοστέφανο με 12 άχρωμα διαμάντια και αποτελείται από μεικτά μέταλλα – συγκεκριμένα λευκόχρυσο και κίτρινο χρυσό - που αντανακλούν το εκλεκτικό προσωπικό ύφος του ειδώλου της ποπ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!