Η Φουρέιρα έμαθε την καταγωγή της από τεστ DNA και παραλίγο να κλάψει!

Δεν πίστευε στα αυτιά της όταν άκουσε τα απότελέσματα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στον φετινό διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι διοργανωτές, φέτος, είχαν ετοιμάσει, μεταξύ άλλων, ένα παιγνίδι στο οποίο οι καλλιτέχνες έκαναν εξετάσεις DNA για να ανακαλύψουν την πραγματική καταγωγή τους. 

Σε αυτό συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μαζί και με τον Verka Serduchka και την τραγουδίστρια από την Δανία, Emmelie de Forest κάθισαν απέναντι στον ισραηλινό παρουσιαστή που τους ανακοίνωσε τα αποτελέσματα DNA για την καταγωγή τους. Και για την Ελένη Φουρέιρα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 7 της χρόνια στην Αλβανία, ήταν μία μεγάλη έκπληξη, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα είναι κατά 68,9% ελληνικής καταγωγής!

«68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-ιταλίδα», της είπε ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα! Περίμενε. Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από νότια Ιταλία; Τι να πω;» σχολίασε.

Επίσης, η Φουρέιρα κατά 29,8% είναι γενικά από τα Βαλκάνια, ενώ κατά 1,3% εβραϊκής καταγωγής.

Η ίδια, πάντως, σχολίασε πως θα περίμενε να είναι γύρω στο 50% από τα Βαλκάνια. Ωστόσο, η πιο αστεία στιγμή, είναι όταν έρχεται η σειρά του Ουκρανού Verka Serduchka να μάθει τα δικά του αποτελέσματα, έχοντας στο πλευρό τη… μαμά του. Και το DNA δείχνει ότι το ποσοστό καταγωγής του από την Ουκρανία είναι ελάχιστο.

Δείτε τις αντιδράσεις της Ελένης Φουρέιρα στο video:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!