Γιατί ο ΛεΠα «χρωστάει» στη Μαίρη Λίντα

Η βραδιά που πέθανε ο πατέρα τους και εκείνη έγινε η δεύτερη μητέρα του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Ο Λευτέρης Πανταζής επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου η μεγάλη ερμηνεύτρια φιλοξενείται στη μονάδα φροντίδας για ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», τους δύο συνδέει μια δραματική ιστορία.

Ήταν το 1974 όταν η Μαίρη Λίντα μεσουρανούσε με τον Δημήτρη Ξανθάκη στο θρυλικό Stop στην Πέτρου Ράλλη. Παιδί τότε, ο Λευτέρης Πανταζής έκανε τα πρώτα του βήματα και εμφανιζόταν μαζί τους στο νυχτερινό κέντρο λέγοντας ένα με δύο τραγούδια... Η αείμνηστη μητέρα του, κυρία Αθηνά, όσο εκείνος τραγουδούσε έπλενε πιάτα στο μαγαζί, θέλοντας και οι δυο τους να βοηθήσουν τον πατέρα του Λευτέρη, που ήταν βαριά άρρωστος.

Η Μαίρη Λίντα θαύμαζε την κυρία Αθηνά, την ηρωίδα μάνα και σύζυγο, όπως την αποκαλούσε, και ο Λευτέρης ήταν το προστατευόμενο στερνοπούλι της.

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη, σαν και χτες το θυμάται ο Πόντιος καλλιτέχνης, όταν πέθανε ο πατέρας του και ήταν λίγα λεπτά προτού βγει στην πίστα όταν του το είπαν. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τον πόνο του, λιποθύμησε στο καμαρίνι, με τη Μαίρη Λίντα να σπεύδει να τον βοηθήσει και να του δώσει δύναμη. Από εκείνο το βράδυ έγινε η δεύτερη μητέρα του.

Στη συνάντησή τους στο δωμάτιο 35 του Γηροκομείου Αθηνών και για μία ώρα, οι δυο τους συζήτησαν θυμήθηκαν, δάκρυσαν, γέλασαν. Η Μαίρη Λίντα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της που τη θυμάται και την αγαπάει. Επίσης, του είπε πόσο όμορφα περνάει στο γηροκομείο, αλλά και για τη νέα φίλη που έχει κάνει εκεί... Μια γυναίκα που έχει κινητικά προβλήματα από τη γέννησή της και την οποία επίσης χαρακτηρίζει ηρωίδα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!