Εκτός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» Καπουτζίδης - Μπακοδήμου

Αλλαγές σε όλο το πρόγραμμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες αλλαγές Έρχονται από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε να μην ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", αλλά να πάει στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Τελικά, αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά, με την προϋπόθεση να γίνουν αρκετές αλλαγές.

Έτσι δεν θα παίζει δύο φορές την βδομάδα, γιατί πέρυσι δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν "ταλέντα", με αποτέλεσμα τα άτομα που έφτασαν στον τελικό να μην είναι όλα "πρώτης γραμμής" και, δεύτερο, θα υπάρξουν αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Το πρώτο πρόσωπο που μάλλον δεν θα είναι στους κριτές, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αφενός, δεν θα είναι λόγω του The Voice και αφετέρου του έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΙ, ενώ, παράλληλα, θα έχει και ένα θεατρικό από του χρόνου.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μάλλον δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή. Με την ολοκλήρωση του Power of Love, που δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν, το κανάλι έχει άλλα σχέδια για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η μία σκέψη είναι να αναλάβει κάτι στη late night ζώνη και η άλλη είναι να κάνει καθημερινή εκπομπή. Θα υπάρξουν εξελίξεις μετά το Πάσχα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως -πέρα από τον ΣΚΑΙ - η Acun Media υπήρξε πολύ ικανοποιημένη με τη Μαρία Μπακοδήμου.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!