Ακρίτα σε Σεφερλή: «Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ»

Απάντησε στον ηθοποιό, κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία ανάρτηση χρήστη που αναφερόταν στη μήνυσή του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Η παράσταση στο Παλλάς με τη συμμετοχή του Μάρκου Σεφερλή και η ματαίωσή της προκάλεσε τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα, όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε: «ο Μάρκος Σεφερλής θα έφερνε το ήθος του trash στο Παλλάς, και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό…δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται ο Σεφερλής μέγας ηθοποιός».

Ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η Έλενα Ακρίτα, λίγες ώρες μετά, έδωσε τη δική της απάντηση στον ηθοποιό, κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία ανάρτηση χρήστη που αναφερόταν στη μήνυσή του και έγραφε:

«Δηλαδή ο Markos Seferlis έβαλε τα κλάματα στην Ελεονώρα επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Elena Akrita και έκανε ο ίδιος μήνυση σε αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε; Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας; Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!