Αυξάνονται οι υποψήφιοι Τζέιμς Μποντ

Και νέος διεκδικητής αυτοπροτείνεται
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολλοί ηθοποιοί έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανοί διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ, εφόσον αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την κινηματογραφική σειρά ταινιών James Bond και τώρα ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ένας από αυτούς.

Ο Αυστραλός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον εμβληματικό ρόλο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Balance.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ερμηνεία του ως James Hunt στην ταινία «Rush» ήταν «το επαγγελματικό εισιτήριο» για τον Τζέιμς Μποντ.

Ο Κρις Χέμσγουορθ είπε: «Όταν γυρίζαμε το “Rush” κάποιος το είπε και σκέφτηκα, “ωραία, αν αυτή είναι η βιντεοταινία μου για ακρόαση, τότε σπουδαία. Δεν νομίζω ότι θα συναντήσετε ποτέ κάποιον που δεν θέλει να κάνει μία προσπάθεια για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Θα ήθελα πολύ να το κάνω».

«Αλλά αυτό εξαρτάται από τόσα πολλά στοιχεία και είναι πέρα από μένα. Δεν είσαι εσύ που μπορείς να αποφασίσεις» συμπλήρωσε.

«Είναι κάτι για το οποίο συμφωνούν η κοινότητα των θαυμαστών των ταινιών James Bond, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι και όλοι οι συντελεστές, πρέπει να είναι μια από κοινού απόφαση. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι μπορούν να το διευθετήσουν» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ και ο Άγγλος ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα είναι μόνο δύο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στη σειρά ταινιών James Bond.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!