Ο ευρωπαϊκός αθλητικός τύπος υμνεί τον Κώστα Μανωλά

Το ιταλικό ποδοσφαιρικό έπος είχε Έλληνα ήρωα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/04/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι όμως είναι αλήθεια, ο Κώστας Μανωλάς απέκλεισε τον Λίο Μεσι! Ο Κώστας Μανωλάς τόσο με την απόδοσή του στον αγώνα της Ρόμα ενάντια στην Μπαρτσελόνα όσο, κυρίως , με το εντυπωσιακό γκολ πρόκρισης που πέτυχε στο 82’, έγινε ο ήρωας της βραδιάς στο Τσάμπιονς Λινγκ.


Το γκολ αλλά και ο έξαλλος πανηγυρισμός του έκαναν σε ελάχιστα λεπτά το γύρο του κόσμου και έκαναν όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα άσσο. Ο αθλητικός τύπος σήμερα αφιερώνει στον Μανωλά τις πρώτες του σελίδες:

«Ο Κώστας Μανωλάς σφραγίζει την ιστορική ανατροπή της Ρόμα και στέλνει την Μπαρτσελόνα εκτός», γράφει ο Guardian για τον Έλληνα στόπερ που χάρισε την πρόκριση στους Ρωμαίους.
guardian
«Ο Κώστας Μανωλάς έγραψε ιστορία και και έγινε θρύλος της Ρόμα», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της UEFA για το Champions League στο twitter, παρουσιάζοντας το γκολ και τους πανηγυρισμούς του Έλληνα στόπερ στο 3-0.
00uefa
 «Η κραυγή του Έλληνα πολεμιστή: Ο Μανωλάς ξεσπάει σε δάκρυα στον πάγκο», αναφέρει η Forza Roma, ιστοσελίδα που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ της Ρόμα:
01forza roma
«Από μοιραίος... ήρωας», αναφέρει το ESPN για τον Μανωλά, θυμίζοντας πως ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκείνος που σκόραρε το ένα από τα δύο αυτογκόλ στο Καμπ Νου, ωστόσο στο τέλος δικαιώθηκε σκοράροντας το γκολ της πρόκρισης στο Ολίμπικο.
02manolasgkol
Δείτε το ιστορικό γκολ του Έλληνα αμυντικού:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!