Χρυσούλα Στεφανάκη & Χρήστος Κωνσταντόπουλος - «Εμείς οι 2»

Η Χρυσούλα Στεφανάκη & ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος ξεδιπλώνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής μουσικής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής και ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από τραγούδια που δημιουργούν, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, δυνατά συναισθήματα ενώνοντας το χθες με το σήμερα, μέσα από νοσταλγικά βαλς, δυναμικές μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, διαχρονικά ντουέτα και πολλές ακόμα αγαπημένες μελωδίες.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας.

Τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, κ.α. συναντούν διαχρονικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Γ. Σπανός κ.α.), νεότερων συνθετών (Σ. Κραουνάκης, Α. Ιωαννίδης κ.α.) καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των δύο ερμηνευτών. Το εναρκτήριο τραγούδι της παράστασης «Εμείς οι 2» ανήκει στο συνθέτη Γιάννη Μακρίδη.

Ερμηνεύουν: Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Χρυσούλα Στεφανάκη
Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου
stefanamar

Παίζουν:

Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου
Κρουστά - Τύμπανα: Ρόλυ Γιαμοπούλου
Βιολί: Αγγελική Ποτήρη
Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης

Info:


Αθηναΐς - Πολυχώρος Πολιτισμού, Αθήνα
Καστοριάς 34 - 36

Σάββατο 21 & 28 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 - 3480080

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!