Χάρης Πανόπουλος: «Το δέντρο που μεγάλωσε»- Live παρουσίαση στο Σταυρό του Νότου

Ο Χάρης Πανόπουλος την Πέμπτη στις 31 Ιανουαρίου, παρουσιάζει στο «Σταυρό του Νότου plus», τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο: «Το δέντρο που μεγάλωσε».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/01/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Χάρης Πανόπουλος εγκαινιάζει τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου» με ένα live που αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του αλλά και τις έντονες επιρροές από τα αγαπημένα του παραδοσιακά ακούσματα που αφομοιώνει αρμονικά για να δημιουργήσει την δική του αναγνωρίσιμη μουσική ταυτότητα.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει εκτός από τα εξαιρετικά τραγούδια του δίσκου «Το δέντρο που μεγάλωσε» και απρόβλεπτες διασκευές σημαντικών για τον καλλιτέχνη τραγουδιών που σημάδεψαν την έως τώρα πορεία του.

Με την παρουσία της θα τιμήσει τον νέο ελπιδοφόρο τραγουδοποιό η χαρισματική Γεωργία Νταγάκη η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Του χωρισμού».
PANOPOULOS μκρη
Ο Χάρης Πανόπουλος με τις ζωντανές εμφανίσεις του αποδεικνύει ότι είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που κερδίζει το κοινό του με ένα άκουσμα πρωτότυπο, γοητευτικό και οικείο.

Δεν διεκδικεί απλά μια «καριέρα» αλλά το δικαίωμα να μοιράζεται με το κοινό του, την προσωπική του, διακριτή ματιά για τον κόσμο.

Ο δίσκος «Το δέντρο που μεγάλωσε” κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων.

O Χάρης έχει την τύχη να τον συνοδεύουν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Δημήτρης Στεφόπουλος: Βιολί
Γιώργος Παππάς: Ούτι, Λαούτο
Νίκος Συμβουλίδης: Κιθάρες
Ντορίτα Χωραφά: Τραγούδι
Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου: Τσέλο, Κρουστά
Στέλιος Τσάκας: Πιάνο
Μάριος Μηλιώτης: Μπάσο
Ορφέας Σιέρας: Τύμπανα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!