Χάρης Μακρής & Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Plus

Μια νέα συνεργασία για λίγες παραστάσεις.

Το δελτίο τύπου:


Χώρια μαζί. Μια παράσταση η οποία «εγκλωβίζει» σε «μουσικά δωμάτια» τον έρωτα και τις εκφάνσεις του. Ελευθερώνει με τραγούδια τα συναισθήματα στα οποία παραδίνονται δυο άνθρωποι. Ο ένας στον άλλον. Ή χάνονται σε αυτά. Ο ένας για τον άλλον. Όσο διαφορετικοί μοιάζουν, άλλο τόσο ίδιοι είναι.

Ο Χάρης Μακρής & η Μάγδα Βαρούχα, μαζί και όχι χώρια, παντρεύουν μουσικές που θα φάνταζαν ξένες μεταξύ τους, αν δεν είχαν κοινό σκοπό τον κύκλο της ζωής της αγάπης. Σκοπός τους είναι να κρατήσουν τα μουσικά στερεότυπα μακριά και να πάρουν το κοινό μαζί τους, σε αυτά, τα δικά τους «δωμάτια»...

Ο Χάρης Μακρής αποτελεί έναν από τους ελπιδοφόρους τραγουδιστές της γενιάς του. Με αργά και σταθερά βήματα, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του τραγουδιού, ενώ παράλληλα απέκτησε ένα δυναμικό, νέο ηλικιακά κοινό. Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου του δίσκου, άνθρωποι που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα: Μιχάλης Κουμπιός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός, Μίλτος Πασχαλίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίνα Δημοπούλου, Κυριάκος Ντούμος και άλλοι, του εμπιστεύονται δημιουργήματά τους.

Η γυναικεία παρουσία της παράστασης αυτής, η Μάγδα Βαρούχα, θεωρείται μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές, με ιδιαίτερη ζεστή χροιά, περίτεχνα γυρίσματα και έναν χαρακτηριστικό λυγμό στην ερμηνεία της. Γράφει στίχο, μουσική και δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει, ως αγαπημένη, κάποια από τις δύο «ιδιότητές» της.

Η παρουσία της στον χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Με σημαντικές συνεργασίες, καλοστημένες πρωτότυπες μουσικές παραστάσεις και χαρακτηριστικές ερμηνείες ενώ πολύ σύντομα, θα ακούσουμε και επίσημα τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο. Ένας δίσκος σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών συνθετών/στιχουργών, στον οποίο συμμετέχει και ως δημιουργός.
stnvaroyza02.jpg
Παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Μουχλιανίτης: Πιάνο - Ενορχηστρώσεις
Βασίλης Παπαδόπουλος: Μπουζούκι - Τζουρά
Ντίνος Χατζηϊορδάνου: Ακορντεόν
Βαγγέλης Κονταράτος: Κιθάρες
Χάρης Κελάρης: Μπάσο
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Σκηνοθεσία: Νανά DaNooL Φατσή
Φωτογραφίες: Δημήτρης Γαρουφαλιάς
Make up Artist: Δημήτριος Γκίκας
Επιμέλεια παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου, Λωρίν Παρασκευοπούλου

Info:


Σάββατο 7 & 14 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 13€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975
stnvaroyza01.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test283165505