Χαμάμ - Ιανουάριος 2018

Δείτε το πρόγραμμα των μουσικών παραστάσεων της μουσικής σκηνής των Πετραλώνων για όλο το μήνα.
12/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μουσική Σκηνή Χαμάμ των Πετραλώνων παρουσιάζει αφιερώματα και μουσικές παραστάσεις με γνώμονα το καλό, ελληνικό τραγούδι.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα πραγματικό παλιό Χαμάμ, η μουσική σκηνή υποδέχεται και φέτος πληθώρα καλλιτεχνών, με έξτρα παραστάσεις για την περίοδο των γιορτών.

Παράλληλα, για να συνοδεύσουν τις μουσικές σας απολαύσεις, σερβίρονται εξαιρετικά κρασιά από σπάνιους αμπελώνες που επιλέγει ο γνώστης Γιώργος Χατζηγιάννης, μοναδικές ποικιλίες με εκλεκτά αλλαντικά και τυριά σε λογικές τιμές.

Το πρόγραμμα, ως στιγμής, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 12, 19 και 26 Ιανουαρίου - Γιώργος Ξηντάρης & Κατερίνα Τσιρίδου
Δυο εξαιρετικοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο αυθεντικός Γιώργος Ξηντάρης με το μπουζούκι του και η μελωδική και η γνήσια Κατερίνα Τσιρίδου με το μπαγλαμαδάκι της, με συνέπεια και βαθιά γνώση του ρεμπέτικου μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, ένα σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου... Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου, του Στράτου Παγιουμτζή, του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων, με τραγούδια που δε χορταίνουμε να ακούμε και να χορεύουμε. Μαζί τους ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης (μπουζούκι - φωνή) και ο Νίκος Πρωτόπαπας (κιθάρα - φωνή).

Σάββατο 13, 20 και 27 Ιανουαρίου - Βαγγέλης Τρίγκας
Ο Βαγγέλης Τρίγκας με το Θόδωρο Μπρουτζάκη (πιάνο), τη Μαργαρίτα Καραμολέγκου (τραγούδι), τον Αντώνη Σίδερη (μπουζούκι - τραγούδι) και το Γιάννη Πλαγιανάκο (κοντραμπάσο) θα εμφανιστούν στη Μουσική Σκηνή «Χαμάμ», όπου θα παρουσιάσουν νέες οργανικές συνθέσεις του Βαγγέλη Τρίγκα από το νέο του δίσκο «Όπτιμα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης ανθολογία τραγουδιών από το έντεχνο, παλιό λαϊκό και ρεμπέτικο που το μουσικό σύνολο αποδίδει με το δικό του ιδιαίτερο ήχο, προσφέροντας μια διαφορετική ακρόαση που αποτελεί και νέα πρόταση.

Info:


Ώρα έναρξης: 22:30

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212
http://www.xamam.gr/

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!