Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Γιάννης Ζουγανέλης στο Θέατρο Βράχων

Η καλοκαιρινή συνεργασία του Παπακωνσταντίνου με τον Ζουγανέλη, μετά από μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, «λύνει» για μια τελευταία φορά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Άντε να λύσουμε» λοιπόν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε μια πανηγυρική συναυλία φινάλε της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Οι δύο φίλοι δημιουργοί και περφόρμερς, βρέθηκαν μαζί επί σκηνής μετά από πολλά χρόνια ξανά αυτό το καλοκαίρι, σχολιάζοντας με τον τρόπο τους, τα σημεία των καιρών. Τους ενώνουν κοινές ιστορικές εμφανίσεις και διαχρονικά τραγούδια: το «Φοβάμαι», ο «Τρελός», η «Στέλλα» και τόσα άλλα... Παράλληλα, καθένας τους παρουσιάζει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη αυτόνομη πορεία τους.

Όπως εύστοχα σημειώνει το δελτίο τύπου:

Στις εμφανίσεις τους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης τραγουδούν, διακωμωδούν, αυτοσαρκάζονται και αναζητούν την ελπίδα, μέσα από την επικοινωνία που φέρνει η μουσική. Με χιούμορ και τραγούδι, έτσι όπως διαχρονικά αντιμετώπιζε αυτός ο τόπος τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα του: «όχι στην μιζέρια, ναι στην κοινή δράση» και «δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη».

Μαζί τους οι:


Πιάνο - keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί - τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες - πνευστά: Γιάννης Αυγέρης

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
Επιμέλεια οπτικού υλικού: Πάνος Ζενίδης
Δημιουργικό: Creatures
Φωτογράφιση: Γιάννης Μαργετουσάκης

Πληροφορίες - Εισιτήρια


Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€, φοιτητικό/νεανικό/ανέργων 10€. Στο ταμείο τη μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 14€ και φοιτητικό/νεανικό/ανέργων 12€.

*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σημεία Προπώλησης: Public, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης. Ηλεκτρονικά στο viva.gr, public.gr. Τηλεφωνικά στο 11876

Χρήσιμα links:


www.vasilisp.com
www.facebook.com/PapakonstantinouV
www.facebook.com/GiannisZouganelisOfficialPage

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!