Βασίλης Λέκκας - Film Noir στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Special guest η Μάρω Κοντού - Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το International Foundation for Greece (IFG) παρουσιάζει τον Πρέσβη Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Βασίλη Λέκκα σ’ ένα μουσικό Film Noir τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 8.30μμ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο α’ μέρος ο Βασίλης Λέκκας, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του δίσκο Film Noir, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος, ενώ στο β' μέρος θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του από τη συνεργασία του με μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Special guest η Μάρω Κοντού.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από το International Foundation for Greece στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα.

Τιμές εισιτηρίων: € 7 (Φοιτητικά) - 12 - 20 - 28 - 42 (VIP)
Προπώληση : Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,
Τηλ. +30 210 7282333, www.megaron.gr
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ο Βασίλης Λέκκας θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

Το International Foundation for Greece (IFG) ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
lekkkakafflfsanoir.jpg

Το Ίδρυμα έχει τρεις βασικούς στόχους:


1) την κάλυψη ορισμένων επιτακτικών αναγκών που έχουν προκύψει λόγω κρίσης όπως προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία, αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, κάλυψη εξόδων διάγνωσης και θεραπείας για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού κ.α.
2) την προβολή του πολιτισμού και του πνεύματος της Ελλάδος στο εξωτερικό υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα ήταν αλλά και συνεχίζει να είναι κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού επιβραβεύοντας παράλληλα τους Έλληνες που την προβάλλουν στο εξωτερικό
3) τη δημιουργία ενός οχήματος για όλους εκείνους τους διεθνούς εμβέλειας Φιλέλληνες που θέλουν να προσφέρουν και έψαχναν να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εκδηλώσουν εμπράκτως την αγάπη τους για την πατρίδα μας και η βοήθεια τους να φτάσει σίγουρα στο στόχο της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!