Βασίλης Καρράς: «Δεν είμαι εύκολος ούτε δύσκολος, απλά λίγο πριν το τέλειος»

(VIDEO & PHOTOS) O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης στη συνέντευξη τύπου για το ξεκίνημα των παραστάσεών τους στην Ιερά Οδό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Βασίλης Καρράς έκλεψε την παράσταση με την ατάκα του: «Δεν είμαι εύκολος ούτε και δύσκολος, απλά λίγο πριν το τέλειος».


Από την Παρασκευή 2 Φεβρουρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην Ιερά οδό, ο Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης στήνουν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα.

«Έχουμε μια άψογη συνεργασία εγώ, η Καίτη και ο Χρήστος» είπε ο Βασίλης Καρράς. «Η συνεργασία μας δοκιμάστηκε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία. Τώρα κατεβήκαμε στην Αθήνα για να πούμε όσα δεν είπαμε εκεί...»

Ευδιάθετος αλλά και με χιούμορ ο Βασίλης Καρράς όταν ρωτήθηκε αν είναι ένας εύκολος συνεργάτης, απάντησε: «Δεν είμαι εύκολος ούτε και δύσκολος, απλά λίγο πριν το τέλειος».

Η Καίτη Γαρμπή, χαρούμενη που βρίσκεται «ανάμεσα σε δύο αγόρια», τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη σύμπραξή τους. 

Και ποιος δικός της άνθρωπος θα βρίσκεται στην πρεμιέρα της; «Ο άντρας μου έχει τις δικές του εμφανίσεις την ίδια ώρα» είπε χαμογελώντας. Όσο για το γιο της; «Σίγουρα θα προτιμήσει να πάει στο Διονύση που είναι πιο ροκ. Εμείς ξέρετε είμαστε λαϊκό σχήμα».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κι αυτός με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του, διαβεβαίωσε την επιτυχία της Θεσσαλονίκης και σημείωσε ότι νοιώθει γεμάτος με αυτή τη συνεργασία.

Στην Ιερά Οδό από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!