Τόλης Βοσκόπουλος - Η μεγάλη επιστροφή!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά για μια ξεχωριστή συναυλία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να δώσει μια μοναδική συναυλία, στο Κατράκειο Θέατρο, την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ.

Στο Κατράκειο Θέατρο, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει για μια ακόμη φορά μαζί του την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς κι εμπορικούς, διαχρονικά, τραγουδιστές, βρίσκεται πενήντα και πλέον χρόνια στο μουσικό στερέωμα γι’ αυτό και η συναυλία του, στο Κατράκειο Θέατρο, αυτό το καλοκαίρι, είναι ένα μουσικό γεγονός! Οι αριθμοί της μουσικής του πορείας εκπλήσσουν... 75 προσωπικοί δίσκοι -από το 1967-, 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες.

Παράλληλα, έξι ημέρες πριν τη συναυλία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας για να παραλάβει ένα ακόμη βραβείο για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, θα βραβεύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Νίκαιας. (12.30 μ.μ.)

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Info:


Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια
Τρίτη 11 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ Προπώληση | 18 ευρώ Ταμείο | 12 ευρώ ΑΜΕΑ, Ανέργων

Πωλήσεις Εισιτηρίων:

ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39 & τηλ.: 2107234567
Public και ticketspublic.gr
voskafisa.jpg
Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη Π. Τσαλδάρη 10, 40ς όροφος (γραφείο Δημοσίων Σχέσεων 8.00 π.μ. - 2 μ.μ. τηλ. 2132075289

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!