Το ταξίμι του Λευτέρη Ζέρβα για το Νίκο Βέρτη

(VIDEO) Ο δεξιοτέχνης βιολιστής Λευτέρης Ζέρβας συναντήθηκε επί σκηνής με το Νίκο Βέρτη και του χάρισε ένα ταξίμι!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ του Σαββάτου ο δεξιοτέχνης βιολιστής & συνθέτης Λευτέρης Ζέρβας επισκέφτηκε το Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών. Ο τραγουδιστής, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους μουσικούς, δεν παρέλειψε να καλέσει το Λευτέρη Ζέρβα επί σκηνής, ζητώντας του ένα ταξίμι. Εκείνος ανταποκρίθηκε με προθυμία στο κάλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο του βίντεο που ακολουθεί.

Ο Νίκος Βέρτης, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Λευτέρη Ζέρβα, τροποποίησε ελαφρώς το πρόγραμμά του, για να κρατήσει λίγο περισσότερο το δεξιοτέχνη στη σκηνή, τραγουδώντας μεταξύ άλλων και το «Με τελείωσες» του Γιάννη Καραλή, στην αρχική ηχογράφηση του οποίου παίζει ο Λευτέρης Ζέρβας.

Λίγα λόγια για το Λευτέρη Ζέρβα


Ο Λευτέρης Ζέρβας, ονομαστός βιολιστής και συνθέτης, προέρχεται από μουσική οικογένεια. Μεγαλωμένος στα δημοτικά πάλκα, γρήγορα διακρίθηκε ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς Έλληνες βιολιστές. Στο διάστημα 1968 - 1979 βρισκόταν στην Αμερική, ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στη «Φαντασία» και άλλα κέντρα, όπως «Νταλίκες», «Αμπάρες», κ.λπ. Διαθέτει προσωπική δισκογραφία κι έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, σε περιοδείες, μαγαζιά, συναυλίες και κυρίως στη δισκογραφία. Από τις συνθέσεις του ιδιαιτέρως ξεχώρισαν κομμάτια όπως το «Όλα τα σφάλματά σου» με το Μιχάλη Μενιδιάτη και η «Η μολυβιά» με το Μανώλη Αγγελόπουλο.  

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, κάθε Σάββατο & Κυριακή βράδυ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!