Το «Φυλαχτό» της Αναστασίας Σπύρου στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσίαση ενός δίσκου με «μια αγκαλιά τραγούδια για τον έρωτα και για μακρινά ταξίδια του νου και της καρδιάς».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αναστασία Σπύρου παρουσιάζει το «Φυλαχτό»


«Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης μια αγκαλιά τραγούδια για τον έρωτα και για μακρινά ταξίδια του νου και της καρδιάς. Για όσα κουβαλάμε μέσα μας σαν φυλαχτό και για εκείνα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά που ζητούν επίμονα να βγουν στο φως...»

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, η ερμηνεύτρια Αναστασία Σπύρου παρουσιάζει στη μουσική σκηνή «Ξέφωτο» στη Θεσσαλονίκη τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Φυλαχτό», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ankh Productions.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν οι: Γιώργος Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ανδρονίκου, Γιώργος Βολίκας, Οδυσσέας Γαλανάκης, Ευσταθία Γρέντζελου, Χρήστος Διαμαντής, Γιώργος Καζαντζής, Πάνος Νάκος, Νίκος Πιπέρης, Αναστασία Σπύρου, Κώστας Στάθης, Αλέξανδρος Στεφόπουλος, και Τάκης Φάβιος.
01. Anastasia Spyrou
Μαζί με την Αναστασία Σπύρου, θα βρίσκονται επί σκηνής η Ξένια Τσέλιγκα στο μπαγιάν, ο Αλέξης Στεφανίδης στη λύρα και στα κρουστά και ο Κώστας Λάμπας στο κοντραμπάσο. Φιλική συμμετοχή θα έχει ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης με την κιθάρα του, ενώ τη η βραδιά θα τιμήσει επίσης ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο.

Για το «Φυλαχτό» θα μιλήσει ο «δικός μας» ραδιοφωνικός παραγωγός και ερευνητής της ελληνικής μουσικής Θανάσης Γιώγλου, καθώς και η μουσικός Δανάη Αγάπη Κωτοπούλου.

Εκτός από τα τραγούδια του νέου δίσκου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του έντεχνου - παραδοσιακού ρεπερτορίου.
02. Anastasia Spyroy afisa SMALL

Info:


Ξέφωτο
Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Θεσσαλονίκη
τηλ. κρατήσεων: 2314015911

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
είσοδος: 4 ευρώ
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!