Το “Alcohol is free” σε νέες περιπέτειες!

Το κομμάτι που τραγούδησαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας στη Γιουροβίζιον ξεκινά ένα νέο κύκλο επαφής με ακόμη μεγαλύτερο κοινό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το “Alcohol is free”, το τραγούδι που έγραψαν ο Ηλίας Κόζας (μουσική) κι ο Στάθης Παχίδης (στίχοι), έπαιξαν και τραγούδησαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κι εκπροσώπησε την Ελλάδα στο EUROSONG CONTEST 2013 στη Σουηδία καταλαμβάνοντας την 6η θέση και αποσπώντας θερμή υποδοχή σ’ όλη την Ευρώπη ξεκινά ένα νέο κύκλο επαφής με ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Αφού έγινε σύνθημα στην πλατεία Ταξίμ στις εκεί διαδηλώσεις, αφού παίχτηκε από big bands στο Ισραήλ, αφού χορεύτηκε από την Εσθονία και τη Ρωσία μέχρι τη Μαγιόρκα, το “Alcohol is free”, τώρα συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια, παγκοσμίως γνωστή συλλογή "BALKAN BEATS COLLECTION 2016" που επιμελείται ο φημισμένος DJ Robert Soko (με έδρα το Βερολίνο) και κυκλοφορεί ευρύτατα από την Balkanosapiens Recordingz και την Amonite records.

Στις 15 Σεπτεμβρίου πλάι σε ονόματα όπως οι Dubioza Kollektiv, Shantel, Boban Markovic, Fanfare Ciocarlia, Magnifico κ.α. το “Alcohol is free” και οι Koza Mostra… σε νέες περιπέτειες!
koz2

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!