Το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας με Μαργαρίτη & Πασχάλη!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον αναβαθμισμένο και ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου Βράχων θα διεξαχθεί τo 4o Φεστιβάλ Μπύρας από 9 έως και 12 Μαΐου και από 16 έως και 19 Μαΐου 2019, αυξάνοντας φέτος τις ημέρες διεξαγωγής του.

Οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπύρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπύρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπυρομεζέδες με τη συνοδεία ελληνικής και ξένης live μουσικής.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, οι 15 50, ο Mr. Bachata στο μεγάλο Latin party του Φεστιβάλ, αλλά και oι DK & THE BAND στο μεγάλο αφιέρωμα στο Βασιλιά του Rock n' Roll, Elvis Presley, είναι μερικοί από εκείνους που έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους.

Ταυτόχρονα, μεγάλος παιδότοπος με διάφορα παιχνίδια θα κρατάει συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων τους μικρούς φίλους, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς θα μπορούν να απολαμβάνουν με ηρεμία τη μπύρα τους.

Παράλληλα οι ψαγμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της μπύρας και να δοκιμάσουν ποικιλίες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά και μπύρες από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, ειδικά διαλεγμένες από έμπειρους συνεργάτες του Athens Beer Festival. Η πρώτη μεγάλη αποκλειστική παρουσίαση μπύρας, είναι η 60 Minute IPA της Αμερικάνικης ζυθοποιίας Dogfish Head.

Το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας συνδιοργανώνουν η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ) με το Athens Beer Festival, για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.
athens beer festival2019

Πρόγραμμα Συναυλιών


Πέμπτη 09/05
Sinema Band | Walkman The Band

Παρασκευή 10/05
Konstantinos Tourlis and Friends | Πασχάλης «The Party Goes On» μαζί με τον Stelio Mac (κιθάρα - τραγούδι)

Σάββατο 11/05
Γιώργος Μαργαρίτης

Kυριακή 12/05
Latin Party με Mr. Bachata and Los Mafiozos

Πέμπτη 16/05
Woodpeckers the Βand | 15 50

Παρασκευή 17/05
Mr. Highway Band | Xρήστος Θηβαίος - String Demons

Σάββατο 18/05
LAOUD | Λεωνίδας Μπαλάφας

Κυριακή 19/05
DK & The Band: Μεγάλο αφιέρωμα στον Βασιλιά του Rock N' Roll, Elvis Presley

Είσοδος: Από 3 ευρώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!