Τι θα κάνουν οι καλλιτέχνες το καλοκαίρι;

Τα πρώτα νέα αγαπημένων καλλιτεχνών για το καλοκαίρι που έρχεται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι καλλιτέχνες ξεκινούν τα καλοκαιρινά τους σχέδια. Όλοι λίγο πολύ θα περιοδεύσουν σε διάφορες πόλεις, με το Μίλτο Πασχαλίδη να έχει ανακοινώσει ήδη τους πρώτους σταθμούς της περιοδείας του, αρχής γενομένης στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.

Ο Γιάννης Κότσιρας ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φέτος το καλοκαίρι συμπράττει με τη Μιρέλα Πάχου. Πριν απ’ αυτό, όμως, θα εμφανιστεί και στο Kremlino του Πειραιά, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Μπάσης θα πραγματοποιήσει μια τελευταία εμφάνιση στον ίδιο χώρο στις 8 Απριλίου, ενώ μετά το Πάσχα κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του, ύστερα από πέντε χρόνια αποχής, με συνθέσεις των Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Χρήστου Νικολόπουλου, Ανδρέα Κατσιγιάννη κ.ά. Αργότερα, όπως μας ενημέρωσε στον προημιτελικό του Rising Star, στις 26 Ιουνίου θα καλέσει τους φίλους του (Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη & τους συνθέτες Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο & Ανδρέα Κατσιγιάννη) σε μια επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια δισκογραφίας του, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η Γλυκερία, μετά τις επερχόμενες εμφανίσεις της στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στις 7 Απριλίου, αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 11 Απριλίου, με Βυζαντινούς Ύμνους, εγκώμια & επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια, θα συμπράξει με δύο άλλες, σπουδαίες φωνές, τη Μαρινέλλα & την Ελένη Βιτάλη, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία με πρώτο σταθμό το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Ο Γιώργος Νταλάρας προετοιμάζεται για μια ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή περιοδεία, που θα διαρκέσει από τις 5 ως και τις 23 Μαΐου και θα περάσει από Ρουμανία, Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία.

Αυτά για την ώρα και… σύντομα περισσότερα!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!